Trimful soarelui (vol.12 din Saga Familei Courtney) apariție nouă la Editura Rao

Mă bucur foarte mult că a apărut și la noi acest volum. Am citit cartea în engleză în urmă cu 2 ani și nu numai că mi-a plăcut foarte mult dar are și un loc special în sufletul meu pentru că am cumpărat cartea în cel mai frumos concediu pe care l-am avut. Îmi place să cumpăr măcar o carte din fiecare loc pe care îl vizitez, iar vol.12 din această saga am achiziționat-o dintr-o librărie din Sri Lanka. Dar să vă povestesc despre carte.

1884, Sudan. Povestea începe înaintea căderii orașului Khartoum în mîinile unui lider religios fanatic care se crede fiind cel așteptat. Armata sa de credincioși fanatici frică în locuitorii Khartoumului și cetățenilor britanici, iar toate liniile de aprovizionare din oraș sunt blocate fără niciun traseu de evacuare. În mijlocul acestei situații  Ryder Courtney și Penrod Ballantyne se confruntă pentru a cîștiga atenția Rebeccăi Benbrook, fiica cea mare a consulului britanic.

Povestea se învîrte în jurul asediului Khartoumului în prima parte și încercările prin care trece Rebecca în a doua parte.

De la o rivalitate pasională pentru o femeie, la o confruntare de neuitat între războinici, Triumful soarelui este o ficțiune de aventură atît de vie încît cititorul poate să audă strigătele mulțimii, teroarea luptei și focul mistic al curajului omenesc în cele mai întunecate momente dintre toate.

Saga Familiei Courtney cuprinde volumele: Festinul leilor, Sunetul tunetului, Sanctuarul, Țărmul în flăcări, Puterea sabiei, Furia, Vulpea aurie, Vremea morţii, Păsări de pradă, Musonul, Orizontul albastru, Triumful soarelui. 

„Aș zice că cel mai bun scriitor de romane istorice este Wilbur Smith, cu romanele sale pline de aventuri din Africa. Corsetele se rup și sângele se varsă.“ Stephen King

Cartea o găsiți aici.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.