Idei de cadouri pentru bookaholici

Se apropie Crăciunul cu pași repezi. Cum stați cu achiziționarea cadourilor? Eu vă propun cîteva idei care sper să vă inspire. 

Nu știu despre voi dar mie îmi plac la nebunie tricourile celor de la 
Lana X Britnic . Cred că orice bookaholic s-ar bucura să primească un astfel de cadou.

Fiecare bookaholic are o problemă cînd merge în librării, anticariate, tîrguri, bibliotecă. Nu are în ce să își care cărțile. O idee foarte bună ar fi gențile Tote Bags. Ce îmi place cel mai mult la ele este faptul că au mesaje frumoase. Un alt site de pe care puteți să vă inspirați este acesta.

Recent am descoperit suporturile pentru cărți, kindle, pocketbooks. Cred că este plăcut și relaxant în același timp să îți răsfoiești cartea în timp ce stă pe un astfel de suport. Și nu mai trebuie să menționez că unele chiar sunt super drăguțe, mai ales cel tip bufniță. Știu sigur că cel puțin o persoană o să fie de acord cu mine. Vă invit să aruncați o privire aici.

Niciodată un bookaholic nu are suficiente semne de carte. Și cu siguranță există și o categorie care se ocupă cu colecționarea lor. Există atît de multe semne de carte încît cu greu un bookaholic le-ar putea rezista. Că sunt simple, din carton, magnetice, hazlii, cu citate din cărți, cu pisicuțe (preferatele mele), cu idei motivaționale sau creative, cu siguranță se pot considera un cadou frumos. Iar dacă le dăruiți alături sau într-o carte cu atît riscul de greși este mai mic. Pentru inspirație vă invit să vă uitați aici.

Ce merge perfect alături de o carte? Exact, un posibil răspuns ar fi un ceai fierbinte. Deși prefer ceaiul negru egiptean nu aș refuza mai ales în pragul sărbătorilor de iarnă un ceai cu aromă de turtă dulce sau de măr copt. La cel de măr copt aș mai adăuga un pic de scorțișoară. Părerea mea cînd e vorba de ce tip de ceai să oferiți în dar? Cerul este limita. Cei de la Cărturești sigur știu ce sortiment se potrivește fiecărui tip de carte. 

Pentru că bookaholicul trebuie să bea din ceva ceaiul, cafeaua sau ciocolata caldă vă propun să puneți sub brad și o cană. Cele literary mugs sunt preferatele mele.

Sunt atît de multe veioze ideale pentru o persoană căreia îi place să citească încît nu se poate să nu găsiți măcar una care să vă facă cu ochiul. Trebuie să recunosc eu aș fi pusă în dificultate cînd e vorba să aleg o lampă pentru mine. Aici găsiți cîteva idei.

O eșarfă literară mi se pare un cadou reușit. Aflîndu-ne și în sezonul rece poate fi și un dar practic dar și de efect. Pentru idei vă invit să vizitați acest site.

Cu toții știm că un cititor înfocat obișnuiește să își noteze citate, idei, fragmente din cartea pe care o citește. Un jurnal ar fi ideal în acest scop și cu siguranță se va alătura frumos și celorlalte jurnale pe care sigur le deține cel căruia vreți să o oferiți în dar. Cei de la Okian au o gamă frumoasă. 

Și dacă toate aceste idei nu vă satisfac vă mai recomand și candele cu miros de carte, ceasuri cu tematică literară, cutie metalică pentru ceai, perne cu mesaje livrești. Dar cel mai important cadou pe care îl puteți face este o carte….sau mai multe. Spor la cumpărături.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.