Femeia din cabina 10 de Ruth Ware-Apariție nouă la Editura Trei

În spiritul Agathei Christie, Ruth Ware ne oferă o crimă misterioasă clasică ce are loc pe mare. Lo Blacklock, jurnalist de călătorie, se îmbarcă la bordul unei nave într-o croazieră de lux pentru o săptămînă. Aceasta este exact de ce are nevoie după ce apartamentul i-a fost vandalizat în timp ce zăcea leșinată în dormitor. Pentru un moment scurt Lo crede că se va relaxa și așteaptă cu nerăbdare să avanseze în carieră. La urma urmei, cabinele sunt luxoase, călătorii sunt oameni de seamă, iar nava este decorată ca pentru un mare eveniment. 

În timp ce se pregătește pentru prima petrecere de la bordul navei, Lo își dă seama că și-a uitat rimelul. Auzind zgomot dinspre cabina vecină, cabina 10, Lo speră să poată împrumuta un rimel de la vecina ei. Întîlnirea, una ciudată, se încheie cu Lo strîngînd în pumn un rimel. Distribuția personajelor începe să se dezvăluie, dar cineva lipsește. Același cineva care crede Lo că a fost aruncat peste bord la orele dimineții. Cu ajutorul securității și a personalului navei, Lo se îmbarcă într-o căutare pentru a găsi femeia dispărută- femeia pe care jură că a întîlnit-o în cabina 10. 

Dar apare o problemă. Se pare că toți pasagerii din registrul navei sunt prezenți. Cuvîntul lui Lo împotriva cuvîntului celorlalți….și cineva vrea ca Lo să rămînă tăcută.

„Un thriller intens și imprevizibil, cu acțiunea plasată pe un vas de lux, la bordul căruia se întâmplă ceva îngrozitor… Ware a scris o variațiune extraordinară pe tema femeii în pericol, cu o protagonistă curajoasă și un decor claustrofobic.” – Sunday Times 

„Un roman captivant ce îmbină stilul Agathei Christie cu atmosfera din Fata din tren.” – The Sun

„Nimeni nu știe să construiască mai bine decât Ruth Ware o atmosferă înfricoșătoare fără elementul supranaturalului, iar Femeia din cabina 10 constituie dovada incontestabilă pentru oricine se îndoiește de asta.” – New York Journal of Books

Cartea a apărut la Editura Trei .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.